If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами гуми на 45 се намират,а и седят много по-добре от 15' на 50 (карал съм и с дватаразмера),а разликата в височината на двете гуми ,ако говорим за сравнение между 195/50/15 и 205/45/16 е 5.25мм понеже 15-цоловата е висока 97.5мм а 16-ката 92.25мм
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
И все пак според мен за моя начин на употреба на автомобила ми по-добре ще е 15..
Смисъл доста често се случва да я доваря по 200-250 и повече кг. освен това не карам само по магистралата.. смисъл ходя по-доста по лоши пътища... това ме притеснява..
И все пак според мен за моя начин на употреба на автомобила ми по-добре ще е 15..
Смисъл доста често се случва да я доваря по 200-250 и повече кг. освен това не карам само по магистралата.. смисъл ходя по-доста по лоши пътища... това ме притеснява..
Слагай 14-те тогава с оригиналните джанти или едни железарки и няма да имаш проблеми.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Огън са като мине шкурката и после едно спрейче и ще станат 6
Само виж ако ЕТ-то е около или под 30 тогава не слагай гуми по широки от 195/50/15 че може да опират отстрани в задните подкалници
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Да ще трябва да се разпробият с 1мм. И гумите ще са 195/50/15 дори не съм мислил за други. Ще имам доста работа по тях.. Обмислям да пробвам да полирам борд а спиците да са някакъв светъл графит.. но това ще се решава занакрая.
Ако реша да полирам борда да ги боядисам и след това да правя работите с полирането или първо полирането?
Колега ако не се лъжа ме пита за моите джанти(Intra) дали се продават,но това е друга тема,ето как стоят на моята кола,но съм принуден заради ЕТто(20) да ги карам отпред на 195/50/15 отзад на 195/55/15 и пак закачат яко.Съветвам те ако търсиш джанти да е с по голямо ЕТ,освен ако не си с новото купе.Аз имам много проблеми,закачат ми и отпред и отзад.
Успех с търсенето
Колега ако не се лъжа ме пита за моите джанти(Intra) дали се продават,но това е друга тема,ето как стоят на моята кола,но съм принуден заради ЕТто(20) да ги карам отпред на 195/50/15 отзад на 195/55/15 и пак закачат яко.Съветвам те ако търсиш джанти да е с по голямо ЕТ,освен ако не си с новото купе.Аз имам много проблеми,закачат ми и отпред и отзад.
Успех с търсенето
Благодаря за информацията. Май съм се спрял вече на Speedline 16''. Така че някой ако знае да се продават таквис да драсне
Comment