Известие

Collapse
No announcement yet.

Дилема за джанти 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами гуми на 45 се намират,а и седят много по-добре от 15' на 50 (карал съм и с дватаразмера),а разликата в височината на двете гуми ,ако говорим за сравнение между 195/50/15 и 205/45/16 е 5.25мм понеже 15-цоловата е висока 97.5мм а 16-ката 92.25мм
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

И все пак според мен за моя начин на употреба на автомобила ми по-добре ще е 15..

Смисъл доста често се случва да я доваря по 200-250 и повече кг. освен това не карам само по магистралата.. смисъл ходя по-доста по лоши пътища... това ме притеснява..
      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
        И все пак според мен за моя начин на употреба на автомобила ми по-добре ще е 15..

Смисъл доста често се случва да я доваря по 200-250 и повече кг. освен това не карам само по магистралата.. смисъл ходя по-доста по лоши пътища... това ме притеснява..
        Слагай 14-те тогава с оригиналните джанти или едни железарки и няма да имаш проблеми.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Колеги нещо почвам да се отказвам за 16 понеже трябва да ги карам на 45 височина което доста ме притеснява. Така че ще гледам за 15...

примерно ей това

http://avtochasti.cars.bg/f78855
          тургай 17 ки бре на 40 си е ядския кеф!
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Да завърша темата . Спрях се на ето тези джанти

Водят се MIM 1900 15 4x100 7J

трябва да се изшкурят и боядисат в следващите 2 седмици ще се занимавам с това

155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Огън са като мине шкурката и после едно спрейче и ще станат 6
              Само виж ако ЕТ-то е около или под 30 тогава не слагай гуми по широки от 195/50/15 че може да опират отстрани в задните подкалници

Comment

А на тези централния отвор не е ли 57.1?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Да ще трябва да се разпробият с 1мм. И гумите ще са 195/50/15 дори не съм мислил за други. Ще имам доста работа по тях.. Обмислям да пробвам да полирам борд а спиците да са някакъв светъл графит.. но това ще се решава занакрая.

Ако реша да полирам борда да ги боядисам и след това да правя работите с полирането или първо полирането?
                  155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Отпадат джантите момчето за жалост се отказа от продажба.... Продължавам със търсенето...
                    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Отпадат джантите момчето за жалост се отказа от продажба.... Продължавам със търсенето...
                      Нали щеше да взимай мойте,подведе ме дори не писа, че се отказваш.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

бях ти писал.. за състояние и актуални снимки... Ти нищо не отвърна..
                        155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Колега ако не се лъжа ме пита за моите джанти(Intra) дали се продават,но това е друга тема,ето как стоят на моята кола,но съм принуден заради ЕТто(20) да ги карам отпред на 195/50/15 отзад на 195/55/15 и пак закачат яко.Съветвам те ако търсиш джанти да е с по голямо ЕТ,освен ако не си с новото купе.Аз имам много проблеми,закачат ми и отпред и отзад.
                          Успех с търсенето
                          Attached Files

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                            Колега ако не се лъжа ме пита за моите джанти(Intra) дали се продават,но това е друга тема,ето как стоят на моята кола,но съм принуден заради ЕТто(20) да ги карам отпред на 195/50/15 отзад на 195/55/15 и пак закачат яко.Съветвам те ако търсиш джанти да е с по голямо ЕТ,освен ако не си с новото купе.Аз имам много проблеми,закачат ми и отпред и отзад.
                            Успех с търсенето
                            Благодаря за информацията. Май съм се спрял вече на Speedline 16''. Така че някой ако знае да се продават таквис да драсне
                            155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

MUROMAN продаваше

Comment

изтървах го него...
                                155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
                                X